Townhouse 24

Townhouse 24

Event Venue, Meeting Venue

Adres:

Congreslaan 24, 9000 Gent

Telefoon:

+32 (0) 474 82 02 73

Website:

Welkom bij Townhouse 24, een unieke meeting & event space op de gelijkvloers van een gerenoveerd herenhuis in Gent. Op de voormalige gronden van de Wereldtentoonstelling van 1913, in de Gentse Sint-Pieters wijk, vind je deze inspirerende locatie terug. Een stijlvolle combinatie van warme huiselijkheid en moderne faciliteiten. Een rustige plek in een groene omgeving, die vlot bereikbaar is met de wagen en openbaar vervoer. 

Waarom een meeting en evenementen locatie? 

Mede door onze professionele rol bij Telenet en Showpad, hebben we regelmatig workshops of meetings die worden georganiseerd op externe locaties. Wat we gemerkt hebben bij onze verplaatsingen, is dat heel wat plaatsen en locaties nog enkel aanvoelen als een werkruimte. Dat is waarom we geprobeerd hebben een warme en gezellige plaats te creëren, die je in een andere mindset brengt en je thuis doet voelen. Dit met een kwaliteitsvolle catering en verschillende recreatiemogelijkheden. 

Townhouse 24 is enkel beschikbaar als één locatie, maar je hebt hierbij de mogelijkheid om verschillende ruimtes te gebruiken. 

  • Kleine kamer: 6 zitplaatsen
  • Grote kamer: 12-16 zitplaatsen
  • Keuken: 4 zitplaatsen
  • Terras en tuin: 10-14 zitplaatsen