Ontdek het MICE aanbod in de Vlaamse Ardennen

In de ochtend werd iedereen fijn onthaald met een ontbijt in Lozer Lodge Kruishoutem. De landelijk gelegen site Lozer Lodge is verspreid over 6000 m2 met in de prachtig gebouwde hoeve een rustieke polyvalente ruimte voor allerlei activiteiten en evenementen. Daarnaast zijn er twee schitterende vakantiehuizen met comfortklasse ****, Lozerhof (10 pers.) en Lozerdorp (25 pers.) Wat dacht je van een plonsje in het zwembad na een vermoeiende vergadering? In Lozer Lodge kan het allemaal.

Met hun depot in Kruishoutem was het voor Kortweg Cycling travel de perfecte gelegenheid om hun fietsen en incentives aan iedereen voor te stellen.  Kortweg Cycling organiseert fietsincentives voor bedrijven.  De organisatie heeft een jarenlange ervaring met het organiseren van fietsstages en omringt wielertoeristen als echte profs.  De ervaren begeleiders gaan op zoek naar de juiste locatie voor grote of kleinere groepen.

Na een uitgebreide rondleiding bracht een bus van Coach Partners ons naar de volgende locatie: Aula Schaubroeck in Nazareth, een locatie tussen Gent en Oudenaarde. Het seminariecentrum biedt 4 polyvalente zalen geschikt voor opleidingen. Daarnaast beschikt de venue over een aula die plaats biedt aan 220 personen. Liever een receptie? In de foyer is er plaats genoeg voor 330 personen om iedereen te voorzien van de beste service. Ook wij konden genieten van een warme kop koffie met heerlijke koekjes. 

Na onze koffie bracht de bus ons richting Oudenaarde voor een bezoek aan Centrum Ronde Van Vlaanderen. Iedereen kent het museum van de verschillende tentoonstellingen en de verschillende activiteiten, maar wist je ook dat je hier bedrijfsevenementen kan organiseren? Centrum Ronde Van Vlaanderen beschikt over een grote vergaderzaal en eventruimte. Douches zijn aanwezig, dus de combinatie van sport en vergaderen is zeker mogelijk.

We gingen verder naar Ronse voor een heerlijke lunch en rondleiding in het textiel businesscentrum en eventlocatie TIO3. Midden in de groene heuvels van de Vlaamse Ardennen staat het imposante gerenoveerde hospitaal. Zowel grote (350 personen) als kleinere groepen kunnen hier terecht voor een workshop, vergadering, congres, tentoonstelling en seminarie. Vergeet vooral niet het adembenemend uitzicht vanop de bovenste verdieping.

Tijd voor wat actie. Op de grote markt van Ronse werden we opgewacht door Ecco La Luna voor een demo van hun nieuwe software. Selfies nemen, filmpjes maken en de spannendste vragen oplossen over Ronse. Een echte aanrader om met je team uit te proberen! Ecco La Luna biedt tal van teambuildingactiviteiten aan in Oost-Vlaanderen.     

Jammer genoeg vliegt de tijd en waren we al aan onze laatste stop in de Vlaamse Ardennen. Eindigen deden we met een bezoek aan De Cultuurfabriek. De vroegere textielfabriek biedt plaats voor uitzonderlijke bedrijfsevenementen en tentoonstellingen. Terwijl we verwend werden met een heerlijk lokaal biertje ‘ Keun’ en artisanaal gebak kregen we een rondleiding in de unieke ruimtes van De Cultuurfabriek.

 

Alle foto’s van de ontdekkingsdag vind je op onze Flickr-pagina

Ben je er de volgende keer graag bij? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de volgende ontdekkingsdagen in 2018 in Oost-Vlaanderen en Gent!