MICE pareltjes ontdekt in de Leiestreek tijdens ontdekkingsdag!

De dag begon met een warm onthaal in Auberge du Pêcheur. Genietend van een warme koffie en klein ontbijt werden we hartelijk rondgeleid in dit stijlvol en luxueus hotel-restaurant en meetinglocatie in Sint-Martens-Latem. Hier beleef je een meeting in een mooie setting met zicht op de Leie. Wat dacht je van een boottochtje met Yachtcharter Gent na je meeting in Auberge du Pêcheur? Via de privé aanlegsteiger ga je aan boord, met een aperitief in de hand is het puur genieten.

Auberge du Pêcheur  Yachtcharter Gent

Na het boottochtje wachtten de uitbaters van Kasteel Viteux in De Pinte ons op met koffie en koekjes. Dit gerenoveerde kasteel met grote tuin en vijver dateert uit 1847 en biedt vergaderruimten, feestzaal en catering aan. 

Kasteel Viteux

Met de Nostalbus zetten we koers naar de volgende locatie in De Pinte, Avidof Seminars. Een klassevol hedendaags conceptlocatie voor meetings, workshops, teambuildings, diners etc. De uitbaters hebben oog voor detail. De nieuwste multimedia is voorhanden en de home made catering is verbluffend.

Nostalbus  Avidof Seminars

Voor de lunch werden we uitgenodigd in meetinglocatie Vynckthuys in Vinkt. Daar werd een uitgebreide broodjeslunch met heerlijke pompoensoep verzorgd door Very Food Catering. Bij Vynckthuys vergader je in een luxueus kader omgeven door natuur. Na de lunch gingen we de namiddag in met een bezoek aan Brouwerij Sint Canarus. Met een biertje in de hand kregen we een geanimeerde uitleg over de kleinste brouwerij van Vlaanderen.

Vynckthuys  Very Food Catering  Brouwerij Sint-Canarus

Als afsluiter van de dag werden we uitgebreid ontvangen in Museum Dhondt-Daenens in Deurle voor een ‘afternoon high tea’ tussen de kunstwerken. Deze unieke locaties biedt tal van mogelijkheden voor uw meetings, lunches en walking diners met bezoek aan de tentoonstelling.

Museum Dhondt-Daenens

De foto’s van deze inspirerende ontdekkingsdag vind je op onze Flickr-pagina.

Ben je er de volgende keer graag? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de volgende ontdekkingsdagen in 2017 in Oost-Vlaanderen en Gent!