Laat je inspireren door winterse locaties en eindejaarsacties

 

Korting bij Van Der Valk Hotel Nazareth

VAN DER VALK HOTEL NAZARETH wordt tijdens de wintermaanden omgetoverd in feërieke kerstsfeer! Boek uw nieuwjaarspersoneelsfeest voor 1 december 2018 voor de maanden januari-februari-maart 2019 en ontvang 10% korting op uw totaalfactuur! Tips in alle prijsklasses: ontbijtbuffet / high tea buffet / diners-buffetten-feesten / nieuwjaarsborrel / walking dinner … alles is mogelijk.

Voor info : info@hotelnazareth.be – tel 09 382 28 28

 

15% korting op de Chain Reaction als teambuilding

Enjoy great moments with your team. Voor jouw bedrijf nog op zoek naar een unieke teamactiviteit? Dan is de Chain Reaction van Moodmaker perfect inzetbaar! Een unieke teambuilding waarbij de gehele groep samenwerkt aan één gemeenschappelijk doel : maak de langste en meest creatieve kettingreactie met de meest gekke materialen. Voor elke boeking tussen 01/11/2018 en 31/12/2018 wordt een korting van 15% gegeven op de teambuilding Chain Reaction mits vermelding van de promocode ‘meetingGent2018’.

> Ga naar het aanbod van Moodmaker

 

Festive Season in Midtown Grill

Ontdek ons vernieuwd menu in Midtown Grill van Marriott Gent alsook ons maandelijkse specials. Plan uw eindejaarsdiner bij Midtown Grill en alle gasten ontvangen een glas bubbels! Kom in december of januari naar het Ghent Marriott en geniet met het team van onze 6m hoge kerstboom en catering op maat.

> Vind hier alle mogelijkheden

 

Winter Teambuilding in het muziekbos

Tsjaka biedt voor uw bedrijf of vereniging een winterteambuilding op maat aan.  Laat u tijdens deze activiteit betoveren door het prachtige winterlandschap van de Vlaamse Ardennen. Jullie worden in kleine patrouilles ingedeeld. Gewapend met een stafkaart gaan jullie richting het bos opzoek naar verschillende checkpoints. Communicatie, teamwork & logica zijn uw beste troeven tijdens deze activiteit. Warm uzelf, bij terugkomst op in onze gezellige brasserie

 

Winterbarbecue – originele locatie te huur

VIZIT is om te beginnen een gidsenorganisatie.  Ze hebben ook 't Vizitfabriekske, een vernieuwde negentiende-eeuwse textielfabriek in de Gentse Prinsenhofbuurt. Deze locatie kan je huren voor jouw meeting of event. Er worden geregeld concerten, proeverijen, meetings, etc georganiseerd. Tijdens de koude maanden kan je er ook terecht voor een winterbarbecue.

 
 

15 % korting in Aula Schaubroeck

Aula Schaubroeck in Nazareth, uitstekend gelegen weg van de drukte beschikt over een ruime gratis parking. Voor iedere boeking tussen 01/11/2018 en 28/02/2019 wordt een korting van 15% gegeven op de zaalverhuur mits vermelding van de promocode ‘meetingGent’.  Bovenop de korting krijgt u bij de onthaalkoffie een gratis extraatje zoals ontbijkoekjes of gebak.

 
 

Een origineel eindejaarsgeschenk voor uw klanten!

Het Groot Vleeshuis in hartje Gent beschikt over een grote ruimte voor recepties, walking dinners, seminaries, vergaderingen, workshops en zoveel meer ( max. capaciteit 99 personen). Voor het eindejaar kan u er ook terecht voor geschenkpakketten gevuld met lekkere Oost-Vlaamse streekproducten.

Een origineel en uniek geschenk van eigen bodem!  Wij maken voor u een voorstel op maat.

> Ontdek de eindejaarspakketten
 

Heerlijke wintergerechten bij Ghelamco Arena

In de maanden januari en februari 2019 kan je genieten van wintercatering tijdens events in de Ghelamco Arena. Onze cateringpartner Gourmet Invent neemt je mee doorheen de mogelijkheden en kiest met jou de heerlijkste wintergerechten uit. Boek je voor 31 december 2018, dan krijg je 10% korting op de catering*! * actie enkel geldig op evenementen die plaatsvinden tot en met 28/02/2019 / actie niet cumuleerbaar met andere acties / actie niet geldig op reeds geboekte events

 

Korting bij vergader- en opleidingslocatie de Oosterhoeve

Ubeon stelt via de Oosterhoeve een aantal mooie vergaderzalen en opleidingsruimtes ter beschikking. Reserveer de Theater zaal voor 20 maart 2019 en je krijgt een 2e reservatie aan halve prijs. Deze reservatie wordt verder aangevuld door onze winteractie ‘gratis soep tijdens de pauze’. 

> Ontdek de vergaderlocatie de Oosterhoeve

 

Een origineel, interactief spel op jullie kerstborrel of nieuwjaarsreceptie

Bij Movemint geeft “Happy Winter Pigs” jullie team een instant happy winter feeling. Deze korte maar uiterst warme teambuilding is ideaal in combinatie met een eindejaars- of nieuwjaarsreceptie. We mixen een vleugje competitie doorheen ludieke samenwerkingsproeven. Uiteraard kan er nagekaart worden bij een heerlijk glas en diner rond een knisperend houtvuur.

> Zin in een echte winter feeling?

 

Het mooiste zicht op een winters Gent

'Zo lelijk als de nacht'? Niet in Gent! Integendeel, tijdens winternachten wordt deze stad zelfs nog mooier. En van waaruit kan je die prachtig fonkelende binnenstad beter zien dan vanop het torenhoge belfort? Volg na sluitingstijd een rondleiding door het sfeervolle belfort en bewonder het lichtspektakel met een glaasje erbij. Artoria stelt jouw winterse activiteit graag samen. Contacteer ons: info@artoria.be / 09 375 31 61

 > Bekijk het aanbod van Aroria

 

Iets te vieren? Dat kan bij Holiday Inn Gent Expo!

De eindejaarsperiode is weer in zicht, hoog tijd om te starten met de organisatie van uw personeels-en/of klantenrecepties.
Bedank uw collega’s/klanten voor het fantastische jaar met een lekker hapje en drankje in ons prachtig Atrium.

> Meer info?

 

Geschenkverpakking Gruut

Onze Gruutse geschenkverpakking is ideaal om de mensen om jouw heen kennis te laten maken met
de unieke Gentse Stadsbrouwerij Gruut. Zo kan u bierliefhebbers laten proeven van ons volledig vast
assortiment aan kruidige en originele bieren in het juiste glas en ze laten verrassen met wat
verborgen, middeleeuws geïnspireerde erotiek op onze bierkaartjes. 

> Ontdek het assortiment

 

De winter als team trotseren, bij The Outsider 

De koude wintermaanden komen eraan, maar ook dan is er tijd om te werken aan teamspirit. De nieuwe locatie van The Outsider in Brussel zorgt voor tal van nieuwe mogelijkheden in de teambuildingwereld. Laserbattle, teamtrophies, archery tag … Outside, maar ook inside, op onze locatie in Tour & Taxi’s!


> Meer info

 

Met Kortweg Fietsincentives overwinteren in het warme Spanje?

Kortweg Fietsincentives voor bedrijven zorgt voor een optimale bike&business ervaring. Onze vaste uitvalsbasis is Spanje, maar fietsincentives zijn mogelijk in heel Europa. Voor alle logistiek – inclusief kwalitatieve, sportieve huurfietsen – zorgt Kortweg Fietsincentives. High end maatwerk - creëren fietsroutes - geschikte locaties – professioneel fietstransport – volgwagens – bevoorrading – medisch en mechanische bijstand.

Contact: 0497 480 657

> Meer info over deze fietsincentives