Uw privé event op Zebrabeach?

13 jun
Zebrabeach zorgt ook dit jaar voor een heerlijk vakantiegevoel in eigen stad! Hebt u een evenement op de planning staan, maar ben je nog op zoek naar een unieke locatie? Dan is Zebrabeach misschien wel wat u zoekt! Voor het eerst geven we aan bedrijven of eventbureau's de kans de volledige Zebrabeach- setting in privésfeer af te huren.

Verrassende locaties in het Waasland

02 jun
Op vrijdag 2 juni ’17 namen 13 meetingplanners deel aan een verrassende fam-trip, georganiseerd door MeetinGent & Oost-Vlaanderen, in het Waasland. Tijdens een zonovergoten dag ontdekten we enkele toppers van de regio. Klik door voor de sfeerbeelden.

Oost-Vlaamse eventbureau's en cateraars schitteren op de BEA Awards

20 apr
De 19de editie van de Benelux Event Awards leverde tal van Oost-Vlaamse winnaars op. De Gentse bedrijven Fast Forward en Criaturas, BEVAS Events uit Lochristi en King George uit Sint-Niklaas wonnen in het ICC Ghent een prijs. Tijdens het event zelf serveerden o.a. Oost-Vlaamse cateraars culinaire hoogstandjes! Ontdek hier alle Oost-Vlaamse finalisten en aanwezige cateraars. Laat je inspireren!

Het Scheldeland biedt tal van MICE mogelijkheden!

13 dec
Op 2 december beleefden 10 meetingplanners een inspirerende famtrip met MeetinGent & Oost-Vlaanderen in het Scheldeland! Het Scheldeland heeft een aantal grote en kleinere MICE locaties te bieden. Benieuwd wat deze streek in petto heeft voor jouw toekomstige events? Lees dan snel verder!

MICE pareltjes ontdekt in de Leiestreek tijdens ontdekkingsdag!

12 dec
Op 25 november beleefden 20 meetingplanners een inspirerende famtrip met MeetinGent & Oost-Vlaanderen in de Leiestreek! De deelnemers waren er unaniem over eens dat er een aantal MICE pareltjes ontdekt werden. We delen deze ‘ontdekkingen’ graag met jullie.

Hotel Harmony pakt uit met 15 gloednieuwe kamers

03 okt
Met veel trots melden wij graag dat wij sinds 16 september beschikken over 15 gloednieuwe, luxueuze en moderne kamers.

Gentse barge nodigt u uit

03 okt
Gentse barge nodigt u uit op donderdag 27 oktober om de exclusieve sfeer van de barge te kunnen opsnuiven.

8 tips om meer rendement uit je MICE activiteiten te halen

03 okt
Duvall brengt een e-book uit met 8 tips om meer rendement uit je evenement, conferentie, congres of aandeelhoudersvergadering te halen.

Sandton Grand Hotel Reylof blaast 5 kaarsjes uit

30 sep
We vieren onze 5de verjaardag met een speciale korting voor jou. Ontvang 5% korting op jouw evenement of meeting. Sandton Grand Hotel Reylof is de ideale locatie voor uw MICE activiteiten.

Leer waterskiën tijdens een teambuilding

29 sep
Begin 2017 komt er bij The Outsider in Oudenaarde een waterskikabelbaan. Een boeiende activiteit voor een teambuilding met jouw bedrijf! Bij The Outsider lanceren we een uniek crowdfunding project voor de uitbouw van onze nieuwe waterskikabelbaan in Oudenaarde met een infrastructuur die het toelaat dat personen met een beperking ook kunnen komen waterskiën.