BBQ WORKSHOP - MEET & GREET MET DE OOST-VLAAMSE MEETING & EVENTSECTOR

14 jun

Laat je inspireren door winterse locaties en eindejaarsacties

06 nov
Gent & Oost-Vlaanderen inspireren je met sfeervolle locaties, winterse activiteiten en eindejaarsacties. Ontdek het hier!

Scheldeland, MICE-land

12 apr
Een enthousiaste groep van 21 meetingplanners ging mee op ontdekkingsdag van MeetinGent & Oost-Vlaanderen naar enkele hotspots in het Scheldeland om een aantal bekende en minder bekende locaties te leren kennen. Deze bloeiende regio biedt heel wat opties in de MICE-sector, een ideale regio om te ontdekken en te netwerken.

Ontdek de eindejaarsacties 2017 en voorjaar 2018

09 okt
Ontdek de eindejaarsacties voor jouw evenement of vergadering in Gent & Oost-Vlaanderen

40 meetingplanners maken kennis met het aanbod in Gent Noord

26 sep
Op dinsdag 26 september verwelkomde MeetinGent & Oost-Vlaanderen 40 meetingplanners voor de ontdekkingsdag in Gent Noord. Tijdens de Industriële Revolutie was Gent Noord een uitstekende plek voor grote textielfabrieken. Vandaag zijn deze indrukwekkende gebouwen echter omgetoverd tot evenementenlocaties.

Ontdek het MICE aanbod in de Vlaamse Ardennen

19 sep
Op dinsdag 19 september ervaarden 25 meeting planners de Vlaamse Ardennen op zijn mooist tijdens de famtrip met MeetinGent & Oost-Vlaanderen. Nieuwsgierig naar de bezochte locaties & activiteiten?

Uw privé event op Zebrabeach?

13 jun
Zebrabeach zorgt ook dit jaar voor een heerlijk vakantiegevoel in eigen stad! Hebt u een evenement op de planning staan, maar ben je nog op zoek naar een unieke locatie? Dan is Zebrabeach misschien wel wat u zoekt! Voor het eerst geven we aan bedrijven of eventbureau's de kans de volledige Zebrabeach- setting in privésfeer af te huren.

Verrassende locaties in het Waasland

02 jun
Op vrijdag 2 juni ’17 namen 13 meetingplanners deel aan een verrassende fam-trip, georganiseerd door MeetinGent & Oost-Vlaanderen, in het Waasland. Tijdens een zonovergoten dag ontdekten we enkele toppers van de regio. Klik door voor de sfeerbeelden.

Oost-Vlaamse eventbureau's en cateraars schitteren op de BEA Awards

20 apr
De 19de editie van de Benelux Event Awards leverde tal van Oost-Vlaamse winnaars op. De Gentse bedrijven Fast Forward en Criaturas, BEVAS Events uit Lochristi en King George uit Sint-Niklaas wonnen in het ICC Ghent een prijs. Tijdens het event zelf serveerden o.a. Oost-Vlaamse cateraars culinaire hoogstandjes! Ontdek hier alle Oost-Vlaamse finalisten en aanwezige cateraars. Laat je inspireren!

Het Scheldeland biedt tal van MICE mogelijkheden!

13 dec
Op 2 december beleefden 10 meetingplanners een inspirerende famtrip met MeetinGent & Oost-Vlaanderen in het Scheldeland! Het Scheldeland heeft een aantal grote en kleinere MICE locaties te bieden. Benieuwd wat deze streek in petto heeft voor jouw toekomstige events? Lees dan snel verder!