Disclaimer

DISLCAIMER

WELKOM OP DE WEBSITE VAN MEETINGENT & OOST-VLAANDEREN!

De volledige inhoud van deze website is in het bezit of onder controle van MeetinGent & Oost-Vlaanderen, en wordt beschermd door de universele auteursrechten. Deze website geeft ook links of referenties naar andere sites, maar MeetinGent & Oost-Vlaanderen is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere sites.

Het MeetinGent & Oost-Vlaanderen-logo is eigendom van MeetinGent & Oost-Vlaanderen en mag niet worden gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van MeetinGent & Oost-Vlaanderen. Alle logo's van partners zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars en mogen niet zonder hun toestemming gebruikt worden.

RESPECT VOOR UW PRIVÉLEVEN

MeetinGent & Oost-Vlaanderen wil respect opbrengen voor het privéleven van elke persoon die onze website bezoekt.

MeetinGent & Oost-Vlaanderen wil u daarom informatie verstrekken over:
- de gegevens die, naar aanleiding van uw bezoek aan onze website, door MeetinGent & Oost-Vlaanderen worden verzameld;
- de manier waarop MeetinGent & Oost-Vlaanderen deze gegevens gebruikt en beschermt.

Indien u niet wil dat uw persoonsgegevens, verkregen naar aanleiding van een bezoek aan onze website, door MeetinGent & Oost-Vlaanderen worden bijgehouden, leggen wij u uit wat u moet doen en hoe u eventuele informatie die u ons wel al hebt doorgegeven, nog kunt veranderen. Meestal is het mogelijk uw gegevens op elk ogenblik te laten updaten en eventueel te laten corrigeren.

DE PRIVACYWET

De wet tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer - de zogenaamde privacywet - van 8/12/1992 verzekert u de volgende rechten:

Recht op toegang en verificatie van de gegevens 
U hebt op elk ogenblik het recht om de gegevens op te vragen die MeetinGent & Oost-Vlaanderen over u beschikt of om na te gaan of uw gegevens zijn opgenomen in het informatiebestand van MeetinGent & Oost-Vlaanderen.

RECHT OP VERZET

U kunt zich op elk ogenblik verzetten tegen het gebruik van uw gegevens door MeetinGent & Oost-Vlaanderen

RECHT OP WIJZIGING

U kunt ons op elk ogenblik uw gegevens laten verbeteren.