Lozer Lodge

lozer lodge

Event Venue, Food and Drinks, Hotel, Meeting Venue

18

Adres:

Spiegelstraat 1, 9770 Kruishoutem

Telefoon:

+32 (0)477 40 92 72

Website:

 

Lozer Lodge ontvangt u voor uw business events (seminaries of andere activiteiten) met heel wat mogelijkheden. Een karaktervolle hoevewoning werd op de gelijkvloerse verdieping (Lozerlounge) aangepast aan de moderne noden voor uw event. In combinatie met de cateringfaciliteiten, de praktische logies in de bijgebouwen (lozerbos en lozerhof), de verschillende ontspanningsmogelijkheden op de site zelf (zwembad, petanquepleinen, sport en speelzone, ruime parking en verschillende zonneterrassen) en een persoonlijke service dragen zij bij tot het welslagen van al uw activiteiten.

Het domein Lozer Lodge bestaat uit Lozerdorp, Lozerhof  en, Lozer Lounge, die elk afzonderlijk kunnen verhuurd worden. De gasten hebben toegang tot de gemeenschappelijke ruimtes zoals grote tuin, de overdekte schuur, petanquebanen, fietsenberging, parking, pool en bijhorende poolhouse.  Zwembad kunnen jullie s’avonds betreden tot 19u.

Lozerlodge is de uitgelezen plek voor uw seminaries en businessevents. Niet alleen om in alle rust te werken, ook om te ontspannen en te herbronnen. Kies voor de natuurlijke omgeving van Lozerlodge: een vruchtbare werkdag of een onvergetelijk verblijf midden in het groen. 

> Download hier het overzicht van de zalen

Meer info en beeldmateriaal kan u terugvinden in onze brochure Indien u nog vragen heeft, aarzel niet om deze te stellen.

Hierbij een link naar ons brochure