Foodies Arena

Event Venue, Food and Drinks, Meeting Venue

Adres:

Eedverbondkaai 242, 9000 Gent

Telefoon:

+ 32 493 44 86 36

Website:

FA Co-working is de nieuwste sensatie in co-workingland. Ze zijn 24/7 open en combineren een dynamische werkomgeving met ergonomisch zit-en-stameubilair. Geniet van een volledig uitgeruste meetingroom of eventruimte met full fiber internet, Nespresso-koffie, thee, water en het gebruik van een business class printers inclusief in de prijs.

Maar dat is nog lang niet alles. Bij FA Co-working geniet je ook van extra's als catering, douches, parking, fietsenstalling, lockers, bibliotheek, (crowd)beamer, televisie (met Netflix).

Organiseer je een teambuilding of regiomeeting? Kom een volledige dag bij ons vergaderen en Foodies Arena organiseert erna voor u samen met uw collega’s een kookworkshop in hun Foodies Playground. Een volledig uitgeruste professionele keuken waar jullie samen aan de slag kunnen en je jezelf kan verdiepen in een keuken naar keuze: Italiaans, Indisch, Vegan, Koreaans, … som maar op! Foodies Arena zal zorgen dat er een chef klaarstaat voor u.


Tussen al dat werken en vergaderen door kan je hier ook tijd nemen voor sport én ontspanning, binnen in de Fitroom of buiten op ons patio. Denk maar aan trampolinelessen of Pilates & Yoga. 

>> Download hier een overzicht van de zalen.