Flanders Expo

easyfairs

Event Venue, Meeting Venue

Adres:

Maaltekouter 1, 9051 Gent

Telefoon:

+32 (0)9 241 94 60

Website:

Welkom bij het FLEX Meeting Center, het perfecte meeting- en seminariecentrum voor ontmoetingen tot 800 personen. Deze ruimten in Flanders Expo bieden het ideale platform voor al uw kleine en middelgrote evenementen. Onder een prachtige glazen koepel bevindt zich op de eerste verdieping de FLEX XL ruimte met een capaciteit van 800 personen. Op de benedenverdieping ontvangt u tot 500 personen in de 4 seminarieruimten met moduleerbare wanden.  En de moderne receptieruimte is perfect voor feesten, recepties of walking dinners.

Uw sleutel tot een duurzaam imago

FLEX Meeting Center is koploper in duurzaamheid. Er wordt voorzien in eigen elektriciteitsbehoefte met schone zonne-energie. Ook in het afval-, water- en transportbeleid worden er diepgroene accenten gelegd. 
Het bewijs? Dit meeting center kreeg als eerste Gentse meeting locatie, het ecolabel De Groene Sleutel. Dat is goed voor hun imago maar ook voor het uwe. Want zo kunt ú uitpakken met een ecologisch verantwoord evenement. Klik hier voor meer info over duurzaambheid bij Flanders Expo.  

We heten u graag van harte welkom! 

> Download hier het overzicht van de zalen

Het FLEX Meeting Center in Flanders Expo is zeer vlot bereikbaar. Bekijk hieronder gerust een instructiefilmpje van hoe je je het best naar één van de parkings begeeft: