Artoria

Agencies, Logistic Support

E-mail:

Adres:

Botermarkt 9, 9000 Gent

Telefoon:

0479/51 52 42

Website:

Cultuur en geschiedenis vormen het kloppend hart van Artoria, dat bestaat uit drie pijlers: het organiseren van culturele evenementen, historisch opzoekingswerk en de uitbating van het Gentse Belfort. 

Enkele van onze meest populaire events:

Gent à la mode:
U wordt meegenomen op een shoppingtrip om nooit meer te vergeten! We gaan van de geijkte paden af en verkennen Gent doorheen de ogen van de Gentse fashionista. Van lokale designers tot fashion met de grote F, you’ll experience it all! Onderweg waant u zich als Marie-Antoinette terwijl u geniet van een heerlijk stukje taart met koffie en chocolade.

Bierwandeling:
Wanneer werd de Gentenaar voor het eerst geconfronteerd met bier? Wat dronk hij voorheen? In welke wijken waren de meeste brouwerijen geconcentreerd? Op deze en tal van andere vragen wordt u een antwoord geboden tijdens deze bierwandeling. En u vermoedde het misschien al, proevertjes zijn hierbij een absolute must!

Tastes of Ghent:
Aan de hand van smakelijke verhalen en pittige anekdotes duikt u in de geschiedenis van onze culinaire gewoontes en ontdekt u het rijke Gentse culinaire aanbod. Proef gerust zelf van deze heerlijke wandeling! 

Nocturne in het Belfort:
Bezoek Gent vanuit de hoogte en bestijg het 700 jaar oude Belfort. Met zijn 95 meters torende dit gebouw uit boven de middeleeuwse stad. Tijdens deze exclusieve rondleiding mag u ook de klokkenkamer bezoeken. Achteraf geniet van een aperitief in de Lakenhalle. 

 

Gentse Draakjes, Heerlijke eigenwijze chocolaatjes

www.gentsedraakjes.be

www.sophies.be